Salon Flocea & Mo
Cluj-Napoca
Dr. Doru Safta
Craiova
Tonya Wire Salon Canin
Timisoara
Dr. Moscu Alin - Provet
Bacau

Clientii nostri multumiti au fost de acord sa vorbeasca despre cum le-am rezolvat noi problemele si sa ne recomande. Mai jos aveti marturiile catorva dintre ei.

Multa vreme am cautat o solutie pentru a-mi ascutii cutitele de la masinile de tuns caini. Am incercat fel si fel de "mesteri", dar calitatea lasa de dorit si eram nevoit sa cumpar cutite noi. Si asta costa.

 

Acum cu AS-Cutit mi-am rezolvat problema.

As-Cutit: Stim ca sunteti un client multumit al nostru. Dati-ne o referinta pentru a o trece pe situl nostru.

 

Tonya Wire: Scrieti voi cum stiti mai bine. Ce conteaza e ca eu sunt multumita!

Noi cautam de multa vreme pe cineva care sa ne ajute cu ascutitul cutitelor. As-Cutit a venit la tanc. Nici nu credeam ca cineva poate sa le ascuta asa de bine, dar dupa ce am primit cutitul inapoi am fost convinsa de calitatea pe care o au.

Da domnule, AS-Cutit face treaba buna. Au ascutit primul cutit fara sa ma stie, fara sa le platesc in avans, mi l-au trimis inapoi bine facut, si abia apoi i-am platit. Recomand cu placere.

Clinica Veterinara Univet
Iasi
Condor Muscel srl
Campulung
Clini Vet srl
Targu Jiu

 

Avem clienti in toata tara : in Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Alba iulia, Cluj, Brasov,Bistrita-Nasaud, Botosani, Iasi, Bacau, Tulcea ,Galati, Braila, Buzau ,Bucuresti , Pitesti, Slatina, Craiova, Drobeta Tr. Severin ,etc. Cred ca asta spune ceva despre profesionalismul nostru.

 

Si nu uitati :

 

Satisfactia d-voastra de a avea un lucru bine facut este si bucuria noastra